Vi niste samo naš gost, Vi ste naše nadahnuće

MATIČEVIĆ CENTAR nalazi se u Slavonskom Brodu,Sjeverna vezna cesta 63 i već sedmu godinu za redom organizira svadbene svečanosti,poslovne domijenke,krštenja,karmine kao i mnoge druge prigode.

Svečana dvorana Matičević centra može ugostiti do 500 osoba (sala 1) ili 300 osoba (sala 2) i sasvim sigurno najbolji je izbor za poslovne ljude kao i za sve one koji žele da svoju svečanost proslave u doslovnom smislu te riječi.

Zadovoljstvo nam je poželjeti Vam dobrodošlicu .Garantiramo Vam kvalitetu svježe i ukusno pripremljene hrane koja će udovoljiti i najzahtjevnijem gurmanu.Sve navedeno popratit će besprijekorni higijenski uvjeti i profesionalna usluga.

U koliko Vam je potreban naš stručni savijet potražite nas na gore navedenoj adresi ili brojevima telefona koji su naznačeni na naslovnoj strani.

Mi verujemo u uspostavljanje i održavanje dugoročnih i kvalitetnih poslovnih odnosa na obostrano zadovoljstvo.To je naš cilj. Posvećenost u realizaciji i povratna informacija su ključni element analize obavljenog posla i predstavljaju glavni oslonac u našoj filozofiji izgradnje dugoročnih poslovnih odnosa.